Meny
 
Förrätter
Krämig hummersoppa med ragu på torsk, bönor och hummervinaigrett................................................................................................................................. 100:-
Lättgravad hjorttartar på toast med rödbetskräm och dragon samt rotfruktschips................................................................................................................. 115:-
Handskalade räkor i dillkräm på smörstekt toast eller kavring med syrad lök och sikrom.................................................................................................... 115:-
Sotad lax med sojaemulsion, avocadokräm, syrad gurka och friterat sjögräs............................................................................................................................. 95:-
Plockad varmrökt lax på bädd av smörig potatiskräm med dillolja, rädisor, forellrom och brödchips.............................................................................. 85:-
Jamon Serrano på olivstekt bröd med rostad paprikacreme, oliver och liten sallad................................................................................................................. 95:-

***
Varmrätter
Varmrökt lax och potatiskompott med rädisor, lök, vispat citrontimjansmör och dillolja....................................................................................... 175:-
Rimmad torskrygg med ansjovishollandaise, dillslungade morötter och nypotatis.................................................................................................. 225:-
Majskyckling i rulle med lagrad Svecia och spenat på bädd av rödbetsrisotto........................................................................................................................... 190:-
Ankbröst på bädd av kål och sidfläsk samt potatisbakelse med tryffel och balsamicovaniljreduktion............................................................................... 215:-
Kalvfilé med svattryffelsky, rostade rotfrukter och bönor samt anklevercrème....................................................................................................................... 235:-
Flankstek med ljumma tomater, pärllök, grönpepparsky, dragonkräm och rostad potatis................................................................................................... 205:-
Helstekt fläskfilé med portvinssky, rostad potatis, tryffelcrème och säsongens primörer...................................................................................................... 185:-

****
Dessert
Pavlova i glas med maräng, lemoncurd, vaniljkräm och bär.......................................................................................................................................................... 90:-
Karamelliserad chokladkräm med hallonpannacotta, hasselnötter och chokladcrunch......................................................................................................... 90:-
Färskostmousse smaksatt med lime, samt jordgubbskompott och kardemummamüsli........................................................................................................ 85:-
Vaniljkräm smaksatt med kanel och apelsin, röd grapefruktsorbet och karamellflarn............................................................................................................ 80:-
Citronsorbet med Limoncello och hallon.......................................................................................................................................................................................... 70:-
Vaniljpannacotta med säsongens bär och Drömcrunch................................................................................................................................................................. 65:-

Meny 1

Förrätt
Lätt gravad hjortfilé på toast med rödbetskräm och dragon rotfruktschips

Varmrätt
Rimmad torskrygg med ansjovis hollandaise dillslungade morötter nypotatis

Dessert
Vaniljkräm smaksatt med kanel och apelsin röd grapefrukt sorbet och karamellflarn

 

Meny 2

Förrätt
Plockad varmrökt lax på bädd med smörig potatiskräm, dillolja, rädisor, forellrom och brödchips

Varmrätt
Majskyckling i rulle med lagrad svecia och spenat på bädd av rödbetsrisotto

Dessert
Citronsorbet med Limoncello och  hallon

 

Meny 3

Förrätt
Krämig hummersoppa ragu på torsk hummervinaigrett

Varmrätt
Lågtempad flankstek med ljumma tomater pärllök grönpeppersky dragonkräm
rostad potatis

Dessert
Pavlova i glas maräng vaniljkräm bär

 

Meny 4

Förrätt
Sotad lax sojaemulsion avocadokräm syrad gurka friterad sjögräs

Varmrätt
Ankbröst på bädd av kål och sidfläsk potatisbakelse med tryffel balsamicovaniljreduktion

Dessert
Färskostmousse smaksatt med lime jordgubbskompott kardemummamüsli

 

Meny 5

Förrätt
Jamon Serrano på olivstekt bröd med rostad paprikacreme, oliver och liten sallad

Varmrätt
Kalvfilé med svattryffelsky och rostade rotfrukter/bönor  samt anklevercremé

Dessert
Vaniljpanacotta med säsongens bär och drömmcrunch

Meny 6

Förrätt
Handskalade räkor i dillkräm på smörstekt toast eller kavring med syrad lök och sikrom

Varmrätt
Helstekt Fläskfilé med Madeira sky rostad potatis tryffelkräm säsongens primörer

Dessert
Karamelliserad chokladkräm med hallonpannacotta hasselnötter och chokladcrunch