God mat på bra råvaror - skräddarsytt just för er!
Maten till festen skall vara god, riklig och anpassad efter era önskemål.
Vi lagar mat med bra råvaror - ofta från lokala producenter. Nedan ser ni exempel på vad vi kan erbjuda, men vi vill hellre lyssna till era önskemål och förutsättningar och därefter komma med förslag.
Vi skräddarsyr med glädje just ert event!


Kontakta oss för mer priser och information.
Varmt välkommen med din förfrågan eller bokning på 042 - 20 72 42 eller använd mailformuläret på kontaktsidan.

Se våra olika förslag på menyer nedan

Bara vi två...
Låt oss hjälpa er att göra er viktiga dag till ett riktigt fint minne! Tillsammans med er bestämmer vi maten, dukningen, temat och upplägget. Kanske vill ni ha buffé, eller en mer traditionell 3-rätters, eller varför inte något annorlunda och roligt. Ni ger oss förutsättningarna och vi gör allt för att motsvara era förväntningar!


 

Festen...
Födelsedagar, företagsfest, konferens, invigning och mässa är exempel på fester som vi är anordnar på Bygdegården.
När ni anlitar oss kan ni tryggt lita på att just ert evenemang blir en succé. Vi analyserar läget, planerar, genomför och följer upp just ert evenemang, allt till ett fast pris. Ni får tillgång till ett stort utbud av samarbetspartners och kreativitet utöver det vanliga.

 

Den dagen!
Låt oss hjälpa till vid något kyrkligt tillfälle, vi ordnar allt från kaffe och kaka till olika måltider såsom smörgåstårta, landgångar, buffe och À la Carte menyer.

Hos oss på Bygdegården arrangerar vi begravnings kaffe/middagar i lungn och lantlig miljö med personlig service och god mat.

I begravningpriset ingår allt inkl. Personal, vita dukar på borden, ramlösa/lättöl eller läsk, kaffe & tårta.
Minsta antal för bokning är 30 pers
Vid mindre sällskap tillkommer lokalhyra på 2000:-

***

Landgång med fyra sorters pålägg............................................................................................................................................ 235:-
Bygdegårdens räkmacka med ägg, sallad, och majonäs på rund kaka..................................................................................... 245:-
Bygdegårdens varmrökta lax med citron hollandasie och potatiskompott med säsongens primörer................................... 265:-
Lågtempad fläskfile med grönpepparsås och rostad potatis samt primörer........................................................................... 255:-


 

Välkomna med er förfrågan redan idag!
Hos oss får du lov att ta med dig din egen dryck. Vill du ha hjälp med förslag på viner som passar din meny så hjälper vi gärna till med rekommendationer.